Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ACS  Ή   ΕΛΤΑ COURIER

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται στο χώρο σας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών ACS  Ή   ΕΛΤΑ COURIER .Κάθε παραγγελία χρεώνεται 3 € για βάρος μέχρι 2 kg , με προσαύξηση 1 € για κάθε επιπλέον kg Σημείωση: Σε πολύ σπανιες περιπτώσεις το κόστος αποστολής μπορεί να διαφέρει από το αναγραφόμενο. Σε αυτή την περίπτωση πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση για έγκριση/αποδοχή από τον πελάτη μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου.

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες) μέχρι τις 14:00 της εκάστοτε ημέρας. Οποιαδήποτε παραγγελία που θα πραγματοποιηθεί μετά τις 14:00 θα διεκπεραιώνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην υπηρεσία ταχυμεταφορών θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail που θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός αποστολής (tracking number) ώστε με την εισαγωγή του στο https://www.elta-courier.gr/ να μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες για προϊόντα τα οποία ειναι άμεσα διαθεσίμα παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εκτός νησιών και δυσπρόσιτων περιοχών). Αν τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον. Σε αυτή την περίπτωση πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και ενημέρωση του πελάτη μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου.

Το Tunic Κοροπούλης Νικόλαος δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κοκ.)

Αν η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση που έχετε ορίσει και δεν υπάρχει παραλήπτης, η υπηρεσία ταχυμεταφορών θα σας αφήσει μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier για 5 εργάσιμες ημέρες και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να καθορίσετε νέο ραντεβού, σε μέρα και ώρα που σας διευκολύνει.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας που εδρέυει Πινδάρου 80, Θήβα, ΤΚ 32200, Βοιωτία. Θα πρέπει πρώτα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2262022242 & 6947498241 τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα πριν. Στο κατάστημά μας παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

 

Για αγορές άνω των   60 €  δωρεάν αποστολή