Πολιτική Επιστροφής Προιόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σύμφωνα με τη νομοθεσία (Ν.2251/1994 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), αφού παραλάβετε το προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Γι αυτό το λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail στο info@tunic.gr ή τηλεφωνικά στο 2262022242 & 6947498241 αναφέροντάς μας τον αριθμό παραγγελίας σας και τα πλήρη στοιχεία σας. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, άθικτα/αφόρετα. Πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από τα πρωτότυπα έγγραφα (απόδειξη, τιμολόγιο). Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, το Tunic Κοροπούλης Νικόλαος έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή. Οποιαδήποτε επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές μέρες, από την παραλαβή της αρχικής παραγγελίας. Επιστροφές μετά το πέρας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών θα γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Στο ποσό της επιστροφής δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα πιθανά έξοδα επιστροφής

Από το προβλεπόμενο στην παραπάνω δικαίωμα υπαναχώρησης, εξαιρούνται τα προϊόντα εκείνα που αγοράσθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα και:

Δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή υγιεινής

Έχουν αποσφραγιστεί ή χρησιμοποιηθεί.

Έχουν κατασκευασθεί/παρασκευασθεί ειδικά για τον πελάτη, με ειδικές προδιαγραφές ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη ή πρόκειται για προϊόντα σαφώς εξατομικευμένα.

Στην περιπτώση που η πληρωμή των προϊόντων έχει καταβληθεί στο φυσικό κατάστημα και επιπλέον τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς τότε η πώληση δε θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.