Πληροφορίες Αποστολής

 

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Με την πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη σας κάρτα μέσω του ασφαλούς pay center της Τράπεζας Alpha Bank. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται στο περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης της Τράπεζας Alpha Bank. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται μόνο από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Το Tunic Κοροπούλης Νικόλαος δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών.

TΡΑΠΕΖΙΚΗ KΑΤΑΘΕΣΗ Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας (ή μέσω e-banking) στους λογαριασμούς:

Εθνική        GR7901103500000035000211801

Alpha          GR6201402310231002002011680

Eurobank    GR6602601460000720201296818

Πειραιώς     GR6601721550005155106818055

 

Στοιχεία δικαιούχου λογαριασμών : Κοροπούλης Νικόλαος

Στην αιτιολογία της κατάθεσης εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί και η αποστολή της θα γίνει όταν εμφανιστεί η κατάθεση σας στο λογαριασμό μας (εως και 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τράπεζα)

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ    PAYPAL

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μεέσω  PayPal . Γρήγορα , έξυπνα και με ασφάλεια

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο κατάσημά μας που εδρεύει Πινδάρου 80, Θήβα, ΤΚ 32200, Βοιωτία Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας κατα την παράδοση των προιόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας από την εταιρεία ΕΛΤΑ courier  ή  ACS courier . (extra κόστος αντικαταβολής: 2,50 € για όλη την Ελλάδα)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ   ACS  Ή   ΕΛΤΑ COURIER

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται στο χώρο σας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών    ACS  courier    Ή      ΕΛΤΑ Courier  .Κάθε παραγγελία χρεώνεται 3,50  € για βάρος μέχρι 2 kg , με προσαύξηση 1,50 € για κάθε επιπλέον kg . Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής είναι  5 €  για βάρος μέχρι 2 kg και 1,50 € για κάθε επιπλέον kg  . Σημείωση: Σε πολύ σπανιες περιπτώσεις το κόστος αποστολής μπορεί να διαφέρει από το αναγραφόμενο. Σε αυτή την περίπτωση πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση για έγκριση/αποδοχή από τον πελάτη μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου.

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σάββατο  (εκτός από αργίες) μέχρι τις 14:00 της εκάστοτε ημέρας. Οποιαδήποτε παραγγελία που θα πραγματοποιηθεί μετά τις 14:00 θα διεκπεραιώνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην υπηρεσία ταχυμεταφορών θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail που θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός αποστολής (tracking number) ώστε με την εισαγωγή του στο https://www.elta-courier.gr/   ( για αποστολή με Elta courier )  ή  https://www.acscourier.net/el/myacs/anafores-apostolwn/anazitisi-apostolwn/ ( για αποστολή με Acs courier )   να μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες για προϊόντα τα οποία ειναι άμεσα διαθεσίμα παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εκτός νησιών και δυσπρόσιτων περιοχών). Αν τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον. Σε αυτή την περίπτωση πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και ενημέρωση του πελάτη μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου.

Το Tunic Κοροπούλης Νικόλαος δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κοκ.)

Αν η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση που έχετε ορίσει και δεν υπάρχει παραλήπτης, η υπηρεσία ταχυμεταφορών θα σας αφήσει μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ACS   Ή   ΕΛΤΑ Courier για 5 εργάσιμες ημέρες και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να καθορίσετε νέο ραντεβού, σε μέρα και ώρα που σας διευκολύνει.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας που εδρέυει Πινδάρου 80, Θήβα, ΤΚ 32200, Βοιωτία. Θα πρέπει πρώτα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2262022242 & 6947498241 τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα πριν. Στο κατάστημά μας παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

 

Για αγορές άνω των   60 €  δωρεάν αποστολή  ( δεν ισχύει για μεγάλα δέματα όπως ραπτομηχανές )